Korda - End Tackle Mini Heli Safe - Korda

Het aantal Lemcoins dat je voor dit product ontvangt is 19
7,99
Prijs per Stuk
Heb je een vraag over dit artikel?

Stel ons jouw vraag.

Neem contact op

Productomschrijving

De Mini Heli-Safe is een verkleinde, compacte versie van het origineel en heeft daarbij nog alle eigenschappen die hem zo succesvol maken… plus nog wat extraatjes.

Hij werkt nog steeds op dezelfde revolutionaire manier als toen de Heli-Safe voor het eerst op de markt kwam.

Korda maakte het mogelijk om vissers met een helikopter montage te laten vissen en daarbij hun werpgewicht te droppen indien de omstandigheden daarom vragen.

Door het gewicht of lood gelijk kwijt te raken kan het in planten- of obstakelrijke omstandigheden veiliger zijn om vissen te landen.

De Heli-Safe maakt het voor karpervissers mogelijk om eenvoudig en snel op deze manier te vissen. Ze hoeven enkel hun werpgewicht in de clip te haken en het product doet de rest. Op het moment dat de onderlijn tegen de bovenzijde komt zal het lood gelost worden. De technologie is de laatste jaren vooruit gegaan en daardoor heeft Korda het systeem nu kleiner kunnen maken. Hierdoor valt het geheel minder op als het op de bodem ligt en zal het ook gestroomlijnder en verder door de lucht vliegen tijdens de worp. Als extra bonus zal het daarnaast ook nog eens minder snel vast raken in bijvoorbeeld wier of obstakels tijdens de dril.

Naast dat de Mini Heli-Safe veel compacter is, zit er ook nog een verschil in de werking. Nu kan je hem namelijk op drie manieren gebruiken. Hij komt met een normale veer die je zal herkennen van het origineel. Deze zal er voor zorgen dat vrijwel gelijk bij het haken van een vis het lood gelost zal worden. Maar daarnaast is er nu ook een rode veer die om veel meer drukt vraagt. Indien je deze gebruikt zal de Heli-Safe pas als er meer druk op komt te staan het gewicht droppen. Door deze veer kan je het systeem gebruiken onder omstandigheden waarbij je wel de kans loopt dat een vis wier of obstakels opzoekt maar het risico relatief gezien klein is. Wil je liever helemaal niet je lood kwijt raken? Dan is er nog steeds de plastic collar die je net zoals bij de originele Heli-Safe kan toevoegen.

De Mini Heli-Safe komt met een maat 11 halve barrel wartel en is zowel “naked” als in combinatie met leadcore te gebruiken. Ondanks zijn bescheiden formaat is hij enorm robuust en te gebruiken met zware loden en het werpen van extreme afstanden.


Deze is beschikbaar in 2 uitvoeringen:

  • Green
  • Brown

Aantal stuks in de verpakking: 2

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

Productnummer: LEMKMDGSKOR

EAN: 5060660632534

Neem contact op

Contact opnemen

Via onderstaande opties kun je contact met ons opnemen en je vraag stellen.

webshop@lemmensdiest.be
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies