Winkelwagen Geen producten

Over "Lemmens, alles voor de visser"

"Lemmens, Alles voor de visser" is een begrip in de regio Diest en ver daar buiten

De winkel met een totaaloppervlakte van 750 m² is dé plaats waar elke visser zijn materiaal zeker vindt.  Klantvriendelijkheid en vakkennis worden hoog in het vaandel gedragen.  Het enorme aanbod en de realistische prijzen zijn troeven die hengelsportzaak Lemmens graag uitspeelt!  Materialen voor de recreatieve visser tot professioneel niveau vind je er zeker terug.  Je wordt geadviseerd van aankoop tot service na verkoop.  Eventuele vragen worden dan ook zeker doeltreffend beantwoord.Etienne en Jacqueline beide 45 jaar ervaring (Jacqueline ook gewezen Belgisch kampioen dames).

Marc 25 jaar ervaring (3x selectie Nationale jeugd waaronder 2 EK's).

Inge neemt gedurende 9 jaar de afdeling kleding en trofeeën onder haar hoede.

Robin reeds 8 jaar ervaring in de zaak (gewezen Belgisch kampioen beloften en 5x deelname WK jeugd) afdeling voeder.

En de nieuwe aanwinst Johan Janssens, reeds verscheidene jaren ervaring in hengelsportwinkels . Maar vooral bekend als pionier van het moderne karpervissen met zijn firma Carp Company , het schrijven van meerdere artikels in het magazine "Beet" en "Voor en Door de Visser" en auteur van het boek “Het Kortste Eind” . Neemt vooral de afdeling karper en vliegvissen voor zijn rekening.

"Lemmens, Alles voor de visser" is vooral gekend voor de kwaliteit van levend aas (vers-de-vase, tubifex, zelfgemaakte casters, enz...). 

Hengelsportzaak Lemmens is gelegen aan de rand van Diest, op de expressweg naar Hasselt en vlakbij de autosnelweg, afrit Halen.  Parking vindt u zeker op wandelafstand.

Van harte welkom!


Alle bedragen zijn  inclusief  BTW    Powered by CCV Shop