ESP - PVA Mesh - ESP

Het aantal Lemcoins dat je voor dit product ontvangt is 30
12,30
Prijs per stuk
Heb je een vraag over dit artikel?

Stel ons jouw vraag.

Neem contact op

Productomschrijving

PVA-mesh gebruikt voor lokaasdistributie nam aanvankelijk de karpervisserijwereld stormenderhand weg, maar is sindsdien aangepast voor alle hengelstijlen en disciplines. Deze PVA Mesh Kit van ESP is het perfecte hulpmiddel, niet alleen voor de verspreiding van het aas, maar het is ook de perfecte maatvulling voor de meeste werpstokken met een kleine diameter en dynamiet.

Dit PVA-gaas is van superieure kwaliteit, zoals u van een ESP-product gewend bent. Met ultrafijne draad biedt het PVA-gaas van ESP een gecontroleerde meltdown voor een professionele aasdistributie. Een van de grootste voordelen van deze PVA is dat er geen oplosmiddelresidu achterblijft. De sterke ladderconstructie kan zelfs de fijnste aas bevatten en je kunt ongelofelijk kleine knopen behalen. Dit betekent dat, ongeacht uw aasvoorkeuren, u in staat bent om een netentas te creëren die past bij uw behoeften. Met een product van 6 meter is dit een uitstekend economisch pakket dat je op het droge houdt, seizoen na seizoen.

Er zijn drie verschillende maten van de EVA PVA Mesh Kit verkrijgbaar. De kleinste twee maten zijn respectievelijk 20 mm en 25 mm in diameter. Deze zijn allebei perfect voor de visser die zich met dynamietsticks wil richten, omdat ze je in staat stellen om een lange en dunne aaszak te maken. De grotere maat heeft een diameter van 32 mm, wat ideaal is voor het maken van grotere, lossere en meer afgeronde zakjes aas. Alle drie de maten worden geleverd met een duurzame polymeer-aasbuis, die is ontworpen met een wijd uitlopende bovenkant. Dit maakt het opvullen van je PVA-mesh aanzienlijk eenvoudiger en het zorgt ervoor dat je niet met lastige aanslagen hoeft te vechten terwijl je probeert je uitrusting in te stellen. De twee kleinere maten worden geleverd met een zuiger om het aas te helpen inpakken. Het heeft een rubberen handvat, voor een gemakkelijke grip, en is ingedeeld in 25 mm divisies. Dit zorgt ervoor dat u uniforme pakketten aas kunt produceren, overal tot 15 cm lang. De grotere 32 mm wordt geleverd met een flexibele gevormde trechter in plaats van een plunjer. Dit komt omdat je niet wilt dat deze bolletjes lokaas zo verdicht zijn. De trechter past netjes over de top van de aas en kan worden verwijderd om gemakkelijk op te bergen.

Deze is beschikbaar in 3 uitvoeringen:

  • 20 mm
  • 25 mm
  • 32 mm
Aantal meter in de verpakking: 6

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

Productnummer: LEMPVAMESHGESP

Neem contact op

Contact opnemen

Via onderstaande opties kun je contact met ons opnemen en je vraag stellen.

webshop@lemmensdiest.be
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies