Maar liefst 750 m² aan kwalitatieve materialen, met betrekking tot witvis, forelvissen, karpervissen en roofvissen. . 

Lemmens hengelsport, het walhalla voor iedere beoefenaar van de hengelsport! Van gelegenheidsvisser over wedstrijdhengelaar tot professional, is de winkel om te watertanden!

Alle soorten hengels, dobbers, molens en accessoires van de meest kwalitatieve en gekende merken vind je terug, samen met honderden andere hengelsportartikelen. Van kleding tot schoeisel. Teveel om op te noemen. Meer dan 40000 artikelen zijn op voorraad, waardoor iedere liefhebber steeds zijn gading vindt.

Lemmens hengelsport is heel overzichtelijk ingedeeld, met iedere vistak zijn eigen afdeling. 

Deze speciaalzaak in hengelsportartikelen beschikt over een eigen reparatiedienst, service ten top! Hengelaars vanuit het ganse land brachten reeds een bezoek, maar ook klanten uit het buitenland zijn geen uitzondering.

Wist je dat de gemiddelde 'vertoeftijd' in de winkel maar liefst meer dan twee uur gemiddeld bedraagt? Het getuigt van de aangename sfeer en de professionele begeleiding! Iedere medewerker is actief visser en dat resulteert in een snel en doeltreffend advies.

Bovendien is Lemmens hengelsport een pionier in het volgen van de nieuwe trends. Alle nieuwigheden op de markt krijgen steevast een eigen plaats in de winkel. Met andere woorden, 'the place to be' voor iedere hengelaar vind je terug in Diest!

 

Lemmens hengelsport is een begrip in de regio Diest en ver daar buiten. 

De winkel met een totaaloppervlakte van 750 m² is dé plaats waar elke visser zijn materiaal zeker vindt.  Klantvriendelijkheid en vakkennis worden hoog in het vaandel gedragen.  Het enorme aanbod en de realistische prijzen zijn troeven die hengelsportzaak Lemmens graag uitspeelt!  Materialen voor de recreatieve visser tot professioneel niveau vind je er zeker terug.  Je wordt geadviseerd van aankoop tot service na verkoop.  Eventuele vragen worden dan ook zeker doeltreffend beantwoord.

Etienne en Jacqueline beide 45 jaar ervaring (Jacqueline ook gewezen Belgisch kampioen dames).

Marc 25 jaar ervaring (3x selectie Nationale jeugd waaronder 2 EK's).

Inge neemt gedurende 9 jaar de afdeling kleding en trofeeën onder haar hoede.

Robin reeds 8 jaar ervaring in de zaak (gewezen Belgisch kampioen beloften en 5x deelname WK jeugd) afdeling voeder.

Lemmens hengelsport is vooral gekend voor de kwaliteit van levend aas (vers-de-vase, tubifex, zelfgemaakte casters, enz...). 

Hengelsportzaak Lemmens is gelegen aan de rand van Diest, op de expressweg naar Hasselt en vlakbij de autosnelweg, afrit Halen.  Parking vindt u zeker op wandelafstand.

 

 

Sedert 1946

Van een klein voedingswinkeltje tot hengelsport Lemmens.

In 1946 startte Albert Lemmens met zijn echtgenote Julia in de Hasseltsestraat een kleine voedingswinkel met een klein gamma hengelmateriaal. Toen kon je de haakjes nog per stuk kopen, van nostalgie gesproken… In 1952 werd er verhuisd naar de overkant en werd de zaak voor de eerste maal uitgebreid. In 1966 namen zoon Etienne en Jacqueline het roer over.

​Langzaamaan werd het hengelsportgedeelte flink uitgebreid tot Etienne besloot te stoppen met het voedingsgedeelte en volledig te gaan voor de hengelsport. Samen met hun zoon Marc, een opgroeiende tiener, en ook gebeten door de hengelmicrobe werd de trend gezet naar de derde generatie.

Langzaam maar zeker breidde de zaak uit en werd een gevestigde waarde in Diest maar vooral daar buiten. In 1989 werd de zaak vergroot met het naast liggende pand. Zo is het jaren blijven groeien. Mensen vanuit alle streken kwamen naar Diest om zich te bevoorraden voor hun favoriete sport.

Aangezien de winkel aan de Hasseltsestraat qua oppervlakte echt te klein begon te worden ging men op zoek naar en grotere winkelruimte. Deze kans deed zich voor op de Eduard Robeynslaan 25 in Diest waar op 28 januari 2011 de deuren geopend werden. Hier heeft Marc het roer overgenomen. Hij runt de zaak samen met zijn echtgenote Inge en hun trouwe medewerkers.

 

 

Van harte welkom!

Heb je vragen en/of opmerkingen? Aarzel niet om ons te contacteren!

Logo
Lemmens
Eduard Robeynslaan 25
3290 Diest
013/31 23 08
webshop@lemmensdiest.be

 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies