Shimano - Reelhengel Yasei Pike Swimb & BB Casting Fast 2,40m - 120-170gr - Shimano

Het aantal Lemcoins dat je voor dit product ontvangt is 447
Shimano - Reelhengel Yasei Pike Swimb & BB Casting Fast 2,40m - 120-170gr - Shimano Shimano - Reelhengel Yasei Pike Swimb & BB Casting Fast 2,40m - 120-170gr - Shimano Shimano - Reelhengel Yasei Pike Swimb & BB Casting Fast 2,40m - 120-170gr - Shimano Shimano - Reelhengel Yasei Pike Swimb & BB Casting Fast 2,40m - 120-170gr - Shimano Shimano - Reelhengel Yasei Pike Swimb & BB Casting Fast 2,40m - 120-170gr - Shimano Shimano - Reelhengel Yasei Pike Swimb & BB Casting Fast 2,40m - 120-170gr - Shimano Shimano - Reelhengel Yasei Pike Swimb & BB Casting Fast 2,40m - 120-170gr - Shimano Shimano - Reelhengel Yasei Pike Swimb & BB Casting Fast 2,40m - 120-170gr - Shimano
209,95 incl. btw
179,00
Prijs per Stuk
Voorraad:6
Uiterste levertermijn 1-3 dag(en)
Heb je een vraag over dit artikel?

Stel ons jouw vraag.

Neem contact op

Productomschrijving

Opgelet: Deze hengel is geschikt voor het vissen met een reel!

De middengeprijsde Yasei AX Swimbait/Big-bait hengel is een speciale hengel ontworpen voor 'big bait' specialisten die de voorkeur geven aan zeer groot swimbait type kunstaas.

De hybride actie heeft een lange snelle taper, die iets meer flex in het middengedeelte geeft. Dit verbetert de actie van het kunstaas bij gebruik van een gestage inhaalbeweging, maar heeft nog steeds de snelheid om trekkingen en schokken toe te voegen indien nodig.

Het creëren van de perfecte grote swimbaithengel zorgt voor verschillende uitdagingen. Ten eerste moet de hengel groot aas ver werpen, dus een snelle actie met een krachtige kolf is vereist.

Maar omdat swimbaits meestal met een constante snelheid worden binnengehaald, op dezelfde manier als de meer gebruikelijke pluggen, moet de hengel een deel van het 'wobble' van het kunstaas absorberen om de actie te vergemakkelijken, en dit kan het beste worden gedaan met een zachtere hengel.

Om de uitdaging aan te gaan, heeft de Yasei AX Swimbait/Big-bait een verlengde snelle taper tip actie, gecombineerd met een langere lengte van 2,40 m.

Het is moeilijk te omschrijven, maar zodra je ermee gaat vissen, voel je precies wat we bedoelen. Geschikt voor het werpen van aas in het zware bereik van 120-170 gr.

Als je begint te vissen, voel je dat het middengedeelte van de hengel de trillingen absorbeert, waardoor de swimbait in balans blijft.

Natuurlijk kun je een paar bewegingen maken als je dingen door elkaar wilt halen, omdat de hengel snel genoeg actie heeft om precieze scherpe bewegingen te maken. De Yasei AX Swimbait/Big-bait wordt geproduceerd op een High Modulus Full Carbon blank, gebouwd met behulp van Hi-Power X-technologie en Nano Alloy. Dit vermindert de blank twist bij het werpen en spelen van vis, wat belangrijk is bij het spelen van zeer grote vissen die veel kromming in de hengel brengen.

De lichtheid van de hoogwaardige materialen vermindert ook het totale gewicht van de hengel, voor meer plezier bij het vissen, terwijl de benodigde kracht behouden blijft om extra groot kunstaas aan te kunnen.

Om de algehele prestaties verder te verbeteren, is deze hengel uitgerust met de nieuwste Fuji Alconite K-type geleideogen. In overeenstemming met het hoogwaardige ontwerp is een supercomfortabele Fuji PSS-molenhouder op de op maat gemaakte EVA-handgreep met gesplitste handgreep gemonteerd, waardoor deze hengel een moderne, opvallende uitstraling heeft die past bij zijn briljante visprestaties.


Eigenschappen:

  • Lengte: 2,40m
  • Blank materiaal: High Modulus Full Carbon + HI-Power X
  • Type ogen: Stainless Steel K-Type BC Color
  • Grip: EVA
  • Delen: 2
  • Aantal ogen: 11
  • Actie: MF Moderate Fast
  • Werpgewicht: 120-170gr

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

Productnummer: LEMYASAXSWBC24XXHSHI

EAN: 8717009858878

Neem contact op

Contact opnemen

Via onderstaande opties kun je contact met ons opnemen en je vraag stellen.

webshop@lemmensdiest.be
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies