Shimano - Reelhengel Yasei Pike Extreme Cast - Shimano

Het aantal Lemcoins dat je voor dit product ontvangt is 387
Shimano - Reelhengel Yasei Pike Extreme Cast - Shimano Shimano - Reelhengel Yasei Pike Extreme Cast - Shimano Shimano - Reelhengel Yasei Pike Extreme Cast - Shimano Shimano - Reelhengel Yasei Pike Extreme Cast - Shimano Shimano - Reelhengel Yasei Pike Extreme Cast - Shimano Shimano - Reelhengel Yasei Pike Extreme Cast - Shimano Shimano - Reelhengel Yasei Pike Extreme Cast - Shimano Shimano - Reelhengel Yasei Pike Extreme Cast - Shimano
179,95 incl. btw
155,00
Prijs per Stuk
Heb je een vraag over dit artikel?

Stel ons jouw vraag.

Neem contact op

Productomschrijving

Opgelet: Deze hengel is geschikt voor het vissen met een reel!

De middenprijs Yasei AX Pike Casting is een serie die speciaal is ontwikkeld om te vissen op de grootste snoek, met behulp van grote baitcasting (300 maat) of ronde profielmolens, in combinatie met extra groot kunstaas. 

In staat om het allergrootste kunstaas te hanteren, je zult je nooit onderbeschoten voelen met een Yasei AX Pike Casting hengel in je arsenaal. 

Door de aard van het ontwerp en het beoogde gebruik van de hengels, is er een heel speciale visser voor nodig om een ​​van de drie modellen in deze serie te gebruiken. 

Je hebt zeker een redelijke hoeveelheid ervaring nodig, en het vertrouwen dat 'groter het beste' is bij het jagen op snoek met gebruik van enkele van de grootste beschikbare kunstaassoorten. Ze zijn zeker niet voor angsthazen. 

Voor bootvissers zijn alle drie de modellen uitstekende sleephengels op grote wateren, waarbij de Extreme een uitstekende optie is voor diepe meren, waar uw kansen om de grootste snoek te vangen het grootst zijn. 

Zoals je kunt zien, moeten hengels die het grootste kunstaas kunnen werpen sterk en krachtig zijn, en alle Yasei AX Pike Casting-modellen gebruiken een High Modulus Full Carbon blank gebouwd met Hi-Power X-technologie en Nano Alloy. 

Dit zorgt voor een enorme kracht en vermindert de blank twist bij het werpen en spelen van vissen van extreme afmetingen. Als het om macht gaat, deze hengels staan ​​aan de top van hun spel en kunnen zo ongeveer alles aan. 

Om de algehele prestaties verder te verbeteren, zijn de hengels uitgerust met de nieuwste Fuji Alconite K-type geleideogen die licht van gewicht zijn, maar enorm sterk en geschikt voor zowel gevlochten als mono hoofdlijnen. 

In overeenstemming met het hoogwaardige ontwerp is een Fuji IPS-molenhouder gemonteerd op de op maat gemaakte EVA-handgreep met gesplitste handgreep, waardoor deze serie een moderne, opvallende uitstraling krijgt die past bij hun briljante visprestaties.


Eigenschappen:

 • Blank materiaal: High Modulus Full Carbon + HI-Power X
 • Type ogen: Stainless Steel K-Type BC Color
 • Grip: EVA
 • Delen: 2
 • Actie: F-Fast
 • Ogen: Fuji

Deze is beschikbaar in 3 uitvoeringen:

2,30m / 56-170gr
 • Lengte: 2,30m
 • Werpgewicht: 56-170gr

2,50m / 40-120gr
 • Lengte: 2,50m
 • Werpgewicht: 40-120gr

2,60m / 120-270gr
 • Lengte: 2,60m
 • Werpgewicht: 120-270gr

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

Productnummer: LEMYASAXPIC23XXHSHI

EAN: 8717009858847

Neem contact op

Contact opnemen

Via onderstaande opties kun je contact met ons opnemen en je vraag stellen.

webshop@lemmensdiest.be Instagram icon hengelsportlemmensdiest
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies