Shimano - Reelhengel Yasei Jerkbait 1,98m - 45-100gr - Shimano

Het aantal Lemcoins dat je voor dit product ontvangt is 387
Shimano - Reelhengel Yasei Jerkbait 1,98m - 45-100gr - Shimano Shimano - Reelhengel Yasei Jerkbait 1,98m - 45-100gr - Shimano Shimano - Reelhengel Yasei Jerkbait 1,98m - 45-100gr - Shimano Shimano - Reelhengel Yasei Jerkbait 1,98m - 45-100gr - Shimano Shimano - Reelhengel Yasei Jerkbait 1,98m - 45-100gr - Shimano Shimano - Reelhengel Yasei Jerkbait 1,98m - 45-100gr - Shimano Shimano - Reelhengel Yasei Jerkbait 1,98m - 45-100gr - Shimano Shimano - Reelhengel Yasei Jerkbait 1,98m - 45-100gr - Shimano Shimano - Reelhengel Yasei Jerkbait 1,98m - 45-100gr - Shimano
179,95 incl. btw
155,00
Prijs per Stuk
Voorraad:2
Uiterste levertermijn 1-3 dag(en)
Heb je een vraag over dit artikel?

Stel ons jouw vraag.

Neem contact op

Productomschrijving

Opgelet: Deze hengel is geschikt voor het vissen met een reel!

De middengeprijsde Yasei AX Jerkbait Casting is ontworpen om te worden gebruikt met een aascasting-reel van 150 tot 300 en heeft de perfecte eigenschappen voor effectief jerkbait-vissen.

De korte lengte, gecombineerd met een goede hoeveelheid ruggengraat en een snelle punt zorgen ervoor dat het aas maximaal kan worden verwerkt, met elke gewenste ruksnelheid, terwijl vermoeidheid wordt geminimaliseerd.

Om de beste actie uit je jerkbaits te halen heb je een hengel nodig met veel ruggengraat en een snelle top, en dat is precies wat de Yasei AX Jerkbait Casting bezit.

Met een lengte van slechts 1,98 m is hij kort genoeg om te worden gebruikt met een neerwaartse of zijwaartse ruktechniek, afhankelijk van uw voorkeur, en is hij gemakkelijk te hanteren tijdens het bootvissen.

Combineer het met een baitcasting-haspel in de maat 150 tot 300, voor een optimale balans, en je hebt een verbluffende lichtgewicht combinatie.

Dit stelt u in staat om supersnelle schokken te produceren en tegelijkertijd vermoeidheid te verminderen bij het langdurig vissen.

Met een optimaal werpgewicht van 45-100 g is hij meer geschikt voor middelgroot en groot kunstaas, maar vanwege de vergevingsgezinde werking van de tip kun je desgewenst wegkomen met lichtere jerkbaits.

En vergeet niet dat, hoewel dit model speciaal is ontworpen voor het gebruik van jerkbaits, dit niet betekent dat je niet kunt experimenteren door er swimbaits en pluggen mee te gebruiken.

De Yasei AX Jerkbait wordt geproduceerd op een High Modulus Full Carbon blank, gebouwd met behulp van Hi-Power X-technologie en Nano Alloy. Dit vermindert de blank twist bij het werpen en spelen van vis, en heel belangrijk bij het rukken van je kunstaas.

Dit resulteert in een snellere beweging en hoewel er vaak een langzamere techniek werkt, is het fijn om te weten dat je de hoeveelheid agressie in je techniek kunt verhogen als dat nodig is.

Om de algehele prestaties verder te verbeteren, is deze hengel uitgerust met de nieuwste Fuji Alconite K-type geleideogen.

In overeenstemming met het hoogwaardige ontwerp, is een supercomfortabele Fuji ACS-molenhouder op de op maat gemaakte EVA-handgreep met splitgrip gemonteerd, waardoor deze hengel een modern, opvallend uiterlijk heeft dat past bij zijn briljante visprestaties.


Eigenschappen:

  • Lengte: 1,98m
  • Blank materiaal: High Modulus Full Carbon + HI-Power X
  • Type ogen: Stainless Steel K-Type BC Color
  • Grip: EVA
  • Delen: 1+1
  • Actie: MF Moderate Fast
  • Werpgewicht: 45-100gr

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

Productnummer: LEMYASAXJBC198HSHI

EAN: 8717009858861

Neem contact op

Contact opnemen

Via onderstaande opties kun je contact met ons opnemen en je vraag stellen.

webshop@lemmensdiest.be
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies