X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Korda - Lood Swivel Balancing Weights - Korda

Het aantal Lemcoins dat je voor dit product ontvangt is 17
6,95
Prijs per Stuk
Heb je een vraag over dit artikel?

Stel ons jouw vraag.

Neem contact op

Productomschrijving

De nieuwe Korda innovatieve en pure tungsten verwisselbare DM BALANCING WEIGHTS zijn een industry first! Ze zijn met precisie ontworpen om over een maat 11 wartel te passen en zullen helpen om een drijvend haakaas uit te balanceren. Dit maakt ze ideaal voor gebruik met Chod, Hinge-Stiff en Spinner rigs aangezien ze een mooi en makkelijk alternatief bieden voor putty. Doordat de gewichtjes gemaakt zijn uit puur tungsten hebben ze een hogere dichtheid dan producten die gemaakt zijn uit tungsten dat gemengd is met rubberachtige stoffen. De verhouding tussen het gewicht en kleine formaat helpt om de rig een stuk netter te maken.

De Korda DM Balancing Weights kunnen gebruikt worden om de meeste pop-ups en ander drijvend aas uit te balanceren. Ze zijn met name erg handig voor naked Chod rigs waarbij het soms lastig is om precies het juiste gewicht te monteren om te pop-up te laten zinken. De gewichtjes zijn ook makkelijk te wisselen en zullen hierbij helpen met het precies uitbalanceren van het aas. Ze zullen tevens niet slijten en zijn herbruikbaar. Hierdoor kan je ze dus blijven gebruiken.

De Korda DM Balancing Weights zijn verkrijgbaar in 5 gewichten (0.30g – 0.50g) en zijn elk voorzien van met een laser geëtst nummer voor eenvoudige herkenning. De 0,30g is te herkennen aan 30. Als extra optie is er ook een “mixed pack” met in totaal 15 gewichten verkrijgbaar (3 van elk). Met deze pack kan je zelf eenvoudig uitproberen welke gewichtjes voor jou perfect zijn en deze vervolgens keer op keer blijven gebruiken in combinatie met dat specifieke haakaas.

Wist je dit al? Kreeften kunnen enorm aangetrokken worden door tungsten putty. Vissers die op wateren vissen waar veel kreeften zitten weten wat voor een nachtmerrie deze kunnen zijn. Kneedbare putty zal vakkundig worden verwijderd en de Korda DM Balancing Weights zijn dan ook de perfecte oplossing. Voor de kreeften zal het niet meer mogelijk zijn deze van de rig te halen.

Deze is beschikbaar in 6 uitvoeringen:

  • 0,30 gram / 10 stuks
  • 0,35 gram / 10 stuks
  • 0,40 gram / 10 stuks
  • 0,45 gram / 10 stuks
  • 0,50 gram / 10 stuks
  • Mixed sizes / 15 stuks

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

Productnummer: LEMKDMW0KOR

Neem contact op

Contact opnemen

Via onderstaande opties kun je contact met ons opnemen en je vraag stellen.

webshop@lemmensdiest.be
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.