Maar liefst 750 m² aan kwalitatieve materialen, met betrekking tot forelvissen, karpervissen en roofvissen. Witvissers, liefhebbers van meerval en zij die houden van vliegvissen komen eveneens uitgebreid aan hun trekken. 

"Lemmens, Alles voor de visser", het walhalla voor iedere beoefenaar van de hengelsport! Van gelegenheidsvisser over wedstrijdhengelaar tot professional, is de winkel om te watertanden!

Alle soorten hengels, dobbers, molens en accessoires van de meest kwalitatieve en gekende merken vind je terug, samen met honderden andere hengelsportartikelen. Van kleding tot schoeisel. Teveel om op te noemen. Meer dan 40000 artikelen zijn op voorraad, waardoor iedere liefhebber steeds zijn gading vindt.

Hengelsportzaak "Lemmens, Alles voor de visser" is heel overzichtelijk ingedeeld, met iedere vistak zijn eigen afdeling. 

Deze speciaalzaak in hengelsportartikelen beschikt over een eigen reparatiedienst, service ten top! Hengelaars vanuit het ganse land brachten reeds een bezoek, maar ook klanten uit het buitenland zijn geen uitzondering.

Wist je dat de gemiddelde 'vertoeftijd' in de winkel maar liefst meer dan twee uur gemiddeld bedraagt? Het getuigt van de aangename sfeer en de professionele begeleiding! Iedere medewerker is actief visser en dat resulteert in een snel en doeltreffend advies.

Bovendien is "Lemmens, Alles voor de visser" een pionier in het volgen van de nieuwe trends. Alle nieuwigheden op de markt krijgen steevast een eigen plaats in de winkel. Met andere woorden, 'the place to be' voor iedere hengelaar vind je terug in Diest!Van harte welkom, van 8u30 tot 18u30. Dinsdag en zondag (+ Belgische feestdagen) gesloten!