Shimano - Slip voorop Ultegra XSE 14000 - Shimano

Het aantal Lemcoins dat je voor dit product ontvangt is 422
Shimano - Slip voorop Ultegra XSE 14000 - Shimano Shimano - Slip voorop Ultegra XSE 14000 - Shimano Shimano - Slip voorop Ultegra XSE 14000 - Shimano Shimano - Slip voorop Ultegra XSE 14000 - Shimano
219,95 incl. btw
169,00
Prijs per Stuk
Voorraad:9
Uiterste levertermijn 1-3 dag(en)
Heb je een vraag over dit artikel?

Stel ons jouw vraag.

Neem contact op

Productomschrijving

De Ultegra XSE is gebaseerd op Shimano's bestverkopende longcast modellen en zijn bedoelt om het middensegment van de Bigpitmolens te herdefiniëren.

Deze molens bevatten veel van Shimano's toonaangevende 'long cast technologieën', bezitten een zeer slanke body en overtreffen alle verwachtingen om wederom bestsellers te worden in heel Europa.

Alleen Shimano heeft Super Slow Oscillation, wat reden genoeg is om de Ultegra XSE aan te schaffen. Zeker wanneer je kijkt naar alle andere technologieën die deze pareltjes bevatten, kun je er eigenlijk niet omheen.

Met deze molens kun je niet alleen verder werpen; ze zullen ook fijner drillen, langer meegaan en zien er onder iedere hengel waarmee je ze combineert geweldig uit.

Als je de voorkeur geeft aan lichtere kleuren, kies dan de 'zilveren' XSE. Welke je ook kiest, je kunt er zeker van zijn dat je een goede beslissing hebt genomen.

In de lichtgewicht, stijve, CI4+ body van de Ultegra zit een selectie van Shimano's meest geavanceerde technologieën verborgen. HAGANE Gear en X-SHIP in combinatie met Infinity Drive en Silent Drive zorgen voor een verbazingwekkend soepele en lichte rotatie.

Maar laat je niet voor de gek houden. Zet de Ultegra onder druk en hij zal je alle benodigde kracht leveren en zelfs meer. Terwijl de interne techniek een heus kunstwerk is, zijn de werpprestaties een extra reden om deze molen te kopen.

De Super Slow 5 Oscillation genereert een verbazingwekkend soepele lijnopwikkeling, die bewezen heeft wrijving te verminderen en de werpmogelijkheden te vergroten.

Maar de Ulterga beschikt over nog meer features die een toevoeging zijn. Rigid Cast vermindert doorbuiging van de spoel op het moment van loslaten tijdens een worp en Parallel Body stuurt de lijn in de perfecte hoek naar het startoog.

En als de lijn over de lip van de aluminium AR-C spoel loopt, 'rolt' hij af om wrijving te verminderen. Dit resulteert in dusdanig briljante werpeigenschappen die nooit eerder beschikbaar waren in deze prijsklasse.


Eigenschappen:

  • Gewicht: 600 gram
  • Gear Ratio: 4.3:1
  • Kogellagers: 4+1
  • Slipkracht: 20kg
  • Lijncapaciteit: 0.35mm-550m
  • Inhaalsnelheid: 103 cm
  • Super Slow 5 Oscillation voor meer lange afstandsworpen
  • CI4+ Body voor een lager gewicht en een stijvere body
  • Snelwerkende Instant Drag voor efficiënt drillen

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

Productnummer: LEMULT14000XSESHI

EAN: 022255260718

Neem contact op

Contact opnemen

Via onderstaande opties kun je contact met ons opnemen en je vraag stellen.

webshop@lemmensdiest.be
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies