Winkelwagen Geen producten

Meer dan 70 jaar ervaring

Van een klein voedingswinkeltje tot hengelsport Lemmens.

In 1946 startte Albert Lemmens met zijn echtgenote Julia in de Hasseltsestraat een kleine voedingswinkel met een klein gamma hengelmateriaal. Toen kon je de haakjes nog per stuk kopen, van nostalgie gesproken… In 1952 werd er verhuisd naar de overkant en werd de zaak voor de eerste maal uitgebreid. In 1966 namen zoon Etienne en Jacqueline het roer over.

Langzaamaan werd het hengelsportgedeelte flink uitgebreid tot Etienne besloot te stoppen met het voedingsgedeelte en volledig te gaan voor de hengelsport. Samen met hun zoon Marc, een opgroeiende tiener, en ook gebeten door de hengelmicrobe werd de trend gezet naar de derde generatie.

Langzaam maar zeker breidde de zaak uit en werd een gevestigde waarde in Diest maar vooral daar buiten. In 1989 werd de zaak vergroot met het naast liggende pand. Zo is het jaren blijven groeien. Mensen vanuit alle streken kwamen naar Diest om zich te bevoorraden voor hun favoriete sport.

Aangezien de winkel aan de Hasseltsestraat qua oppervlakte echt te klein begon te worden ging men op zoek naar en grotere winkelruimte. Deze kans deed zich voor op de Eduard Robeynslaan 25 in Diest waar op 28 januari 2011 de deuren geopend werden. Hier heeft Marc het roer overgenomen. Hij runt de zaak samen met zijn ouders Etienne en Jacqueline, zijn echtgenote Inge en hun trouwe medewerkers.

Etienne en Jacqueline werden met hun levenswerk zo gewaardeerd dat ze in 2012 door de Stad Diest gelauwerd werden met een 'Life time Atchievement Award'.

 


Alle bedragen zijn inclusief BTW Powered by CCV Shop