X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Subcategorieën

Elite - Alien Spod - Elite

Het aantal Lemcoins dat je voor dit product ontvangt is 42
18,99 incl. btw
16,99
Prijs per stuk
Heb je een vraag over dit artikel?

Stel ons jouw vraag.

Neem contact op

Productomschrijving

"Deze spod is verreweg de beste vliegende spod die er is!"
Terry heeft de onbeladen spod meer dan 160 meter geworpen en zijn grootste cast tot nu toe met een gevulde is meer dan 220 meter !!

VOORDELEN VAN ALIEN ROCKETS:
EXTREME AFSTAND: Het buitenaardse lichaam is conisch van het hoofd naar de vleugels, zodat de focus naar de voorkant van de raket wordt verschoven. Dit zorgt voor een betere aerodynamica en een betere vlucht en het uitvallen van aas wordt geminimaliseerd. De verst gemeten worp is 190 meter.

UITSTEKENDE AERODYNAMICA: Wind heeft bijna geen invloed op de Aliens-vlucht vanwege zijn uitstekende aerodynamica en iets zwaarder hoofd dan vergelijkbare producten, wat zorgt voor een uitstekende stabiliteit en vliegen door de lucht. Zonder wind of harde wind Alien nauwkeurigheid en afstand is opmerkelijk

RETOURNEREN ZONDER WEERSTAND: Vanwege het ontgrendelingssysteem dat wordt gebruikt wanneer u oprolt, is er geen weerstand waardoor het ophalen zeer snel en gemakkelijk is, het helpt ook bij de afstand omdat u geen ongelijke spanning op de lijn krijgt door "spod skip", spoelen van lijn op de haspel, wat de belangrijkste oorzaak is van "line frap" rond de butt-ring.

BAIT DROP: Wanneer Alien in het water valt, komt het hoofd naar de oppervlakte en valt het aas er onmiddellijk uit.

SPOD MORSEN: Als u met aas tot aan de basis van de vinnen vult en vervolgens met water bijvult, verliest u tijdens de vlucht geen aas, er gaat slechts een kleine hoeveelheid water verloren.

ALLE SOORTEN AAS: Je kunt alle soorten aas gebruiken, waaronder: Boilies, pellets, maïs, hennep, maden, wormen, enz.

ALIEN BODY: Het eerste dat opvalt in vergelijking met andere soortgelijke producten is dat het lichaam van Alien transparant is, zodat je kunt zien met hoeveel aas je hebt gevuld zonder dat je de bovenkant van de raket hoeft te controleren.

ANTI-SHOCK HEAD Een mengsel van rubber en plastic in de verhoudingen die een uitzonderlijke sterkte en goede vlucht geven.

VINNEN OP HET HOOFD VAN EEN ALIEN: Vier kleinere vleugels op het hoofd zorgen voor een betere, nauwkeurigere vlucht.

ROESTVRIJ DRAAD: Een integraal onderdeel van het retoursysteem is de roestvrijstalen hanger, deze is perfect gevormd om centraal te zitten wat de nauwkeurigheid verbetert en is roestvrij voor een langere levensduur.

SNOER, KRALEN, SWIVEL: Een integraal onderdeel van het retoursysteem, de producten zijn van bekende fabrikanten en worden zorgvuldig geselecteerd op hun kwaliteit. Het snoer heeft een breeksterkte van 195 kg, met de nadruk op een hoge slijtvastheid. Elk touw is handgemaakt en doorstaat een strikte controle tijdens de montage. De opgegeven capaciteit van de wartel is 50 kg hetzelfde als de kraal.

Verkrijgbaar met een rode of gele neuskegel.

Verkrijgbaar in 4 uitvoeringen:
  • Alien Spod Red 18cm x 4cm
  • Alien Spod Yellow 18cm x 4cm
  • Alien Spod Red 18cm x 5,6cm
  • Alien Spod Yellow 18cm x 5,6cm
Aantal stuks in de verpakking: 1 

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

Productnummer: LEMALISPOELI

Neem contact op

Contact opnemen

Via onderstaande opties kun je contact met ons opnemen en je vraag stellen.

webshop@lemmensdiest.be
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.