Champion Feed - Voeder Wonder range - Champion Feed

Champion Feed - Voeder Wonder range - Champion Feed

Wonder - 9 aroma's

Artikelnummer

LEMwonderCHA 

EAN

 

€ 6,45
Prijs per stuk
Het aantal Lemcoins dat je voor dit product ontvangt is 16
Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Heb je een vraag over dit artikel?

Stel ons jouw vraag.

De lokazen van onze Wonder Range hebben hun naam niet gestolen en zijn net zoals onze CHAMPION range zeer complex van samenstelling.
Deze voeders bevatten eveneens een combinatie van verschillende aroma’s, zoetstoffen en kleurstoffen..
Tophengelaars in binnen- en buiten land stonden meermaals op het podium dankzij deze lokazen.

Eigenschappen:
  • Inhoud verpakking: 2000 gram
Deze zijn verkrijgbaar in 9 aroma's:
 
Type Aroma Eigenschappen
Champion Feed Wonder Allround Het echte allround lokaas voor brasems en grotere voorns op kanalen, rivieren en vijvers. Het ganse jaar door vangt men de grotere exemplaren mede door de zadenmix en het sterke aroma, gecombineerd met een grove structuur.
 
Champion Feed Wonder Bronze Het zwarte/bronze wonder is een allround lokaas dat zich zowel in diep als ondiep, zachtstromend als sterkstromend water thuis voelt. Het lokt zowel voorns als brasems naar uw visstek. Oorspronkelijk werd dit zwarte voeder gebruikt in de winterperiode, wanneer het water helder is en de vis schuw is van oplichtende voederplaatsen. Maar menige topvissers hebben bewezen dat men WONDER BLACK het hele jaar door op alle waters kan gebruiken, zelfs in ondiepe en diepe vijvers, naargelang men het mengt met andere lokazen van Champion Feed.
 
Champion Feed Wonder Heavy Deze voedersamenstelling is specifiek om brasems te vangen op kanalen, vaarten en rivieren. Door zijn kruidige geur is het perfect mogelijk om een aangepast aroma toe te voegen naargelang de tijd van het jaar. Door de hoeveelheid water die je gebruikt om het voeder te bevochtigen, kan je zelf de activiteit van het lokaas bepalen.
 
Champion Feed Wonder Light Het “lightvoeder” dat kant-en-klaar is om brasems te vangen op vijvers, in het voorjaar en in de zomer. Door de uitgebalanceerde samenstelling kan men wanneer de brasem niet gesteld is op verzadigend voer, met dit lokaas toch menige brasems naar uw visstek lokken en houden. De werking van dit lokaas is afhankelijk van het moment van bevochtiging.
 
Champion Feed Wonder Mix Het basislokaas dat allround op alle waters kan gebruikt worden, in alle omstandigheden, het ganse jaar door. Dit geelachtige, krachtig wedstrijdlokaas is traagwerkend, kleeft goed en heeft een rijke voedingswaarde. Toch is de samenstelling fijn korrelig en dankt het zijn geur aan de gebruikte ingrediënten. Het zal zijn zoete geur en smaak geleidelijk en langdurig verspreiden. Bevochtigen in meerdere malen om klontering te voorkomen. Het kan perfect gemengd worden met de andere samengestelde lokazen van Champion Feed.
 
Champion Feed Wonder Zwart Dezelfde eigenschappen als de mix, maar zwart van kleur. Het basislokaas dat allround op alle waters kan gebruikt worden, in alle omstandigheden, het ganse jaar door. Dit geelachtige, krachtig wedstrijdlokaas is traagwerkend, kleeft goed en heeft een rijke voedingswaarde. Toch is de samenstelling fijn korrelig en dankt het zijn geur aan de gebruikte ingrediënten. Het zal zijn zoete geur en smaak geleidelijk en langdurig verspreiden. Bevochtigen in meerdere malen om klontering te voorkomen. Het kan perfect gemengd worden met de andere samengestelde lokazen van Champion Feed.
 
Champion Feed Wonder Big Bream Dit zeer grove brasemlokaas is uitermate geschikt voor het vissen op vijvers en licht stromende kanalen. Het bevat een subliem aroma om de grotere vis aan te trekken. Door zijn grove bestanddelen meermaals bevochtigen en telkens door een grove zeef halen. Dit lokaas kan ook gebruikt worden als basis voor het Feeder vissen.
 
Champion Feed Wonder Yellow Dit enorme succesvolle lokaas is perfect om allround op alle waters te vissen. Door zijn hevige gele kleur, zijn uniek sterk fruitig aroma en zijn extra zoete smaak, zal het de vissen ongetwijfeld aantrekken. door de nieuwsgierigheid van de vissen en de hoogkwalitatieve ingrediënten zal men de ene vis na de andere aan de haak slaan.
 
Champion Feed Wonder Senzarome De Wonder Senzarome is er gekomen op vraag van menig hengelaar. Deze neutrale basismix is lichtgeel van kleur met rode particles. Aan dit halfzwaar bodemlokaas kan de hengelaar zijn eigen aroma, kleur en/of zoetstof aan toevoegen, en eventueel zwaarder of lichter maken naargelang het te bevissen water.


 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Anderen hadden ook interesse in
Jouw favoriete artikelen
Artikelen in de kijker
Blijf op de hoogte van nieuwigheden, promoties...

Blijf op de hoogte van nieuwigheden, promoties...

Volg Lemmens hengelsport op Facebook en schrijf in voor onze periodieke nieuwsbrief.