Winkelwagen Geen producten

Blog

Belangrijk of interessant nieuws van "Lemmens, Alles voor de visser" wordt weergegeven op deze blogpagina. Eveneens de nieuwe evoluties in de hengelsport kan je hier terugvinden.

Sensas, hét merk voor ieder type visser!

  12/01/2018     Reacties (0)

Ook dit jaar heeft Sensas  in nauwe samenwerking met diverse teams en specialisten een assortiment samengesteld dat tegemoet komt aan alle eisen van ieder type visser! Of het nu wedstrijdvissers, recreanten, feeder- of method feederspecialisten of experts voor de commercials zijn… Sensas heeft het!

Bekijk hier het uitgebreide assortiment van Sensas!

Lees meer

Rive en Guru slaan de handen in mekaar - Seatbox

  12/01/2018     Reacties (0)

Een fraai staaltje samenwerking tussen Guru en Rive heeft een bijzondere seatbox opgeleverd met de Limited Edition Guru-Rive Seatbox. De fraaie oranje zitkist is op aanwijzingen van zowel Guru als Rive ontwikkeld tot een in het oog springende unieke verschijning. Deze week is hij vrijgegeven voor de verkoop.

De oranje Limited Edition viskist die deze week is uitgebracht, is door Guru en Rive tot een kunstwerk verheven. Het jonge merk Guru, dat veel witvismaterialen heeft maar geen viskisten, kreeg dankzij Rive een gepersonaliseerde eigen kist in het kenmerkende oranje. Opvallend zijn het fraaie handgemaakte ‘Dream seat’zitkussen, de gepersonaliseerde backplate met merknamen en het anti-slip High Stability voetplateau met clips die het voetplateau muurvast zetten.

Kijken we rondom, dan zien we 35 mm poten met 25 mm telescopische inserts; een waterdicht en duurzaam Marine Ply onderkussen; aluminium ‘colour coded’ ladengootjes en versterkte en geribbelde ladenhandgrepen.  Het frame van de kist is gelakt en behandeld met een matte en duurzame laklaag. De kist wordt geleverd met een reserve onderbox cassette en draaggreep.

Bekijk hier het artikel!

Lees meer

Kairiki - De lijn met mysterieuze krachten!

  27/10/2017     Reacties (0)


De Shimano Kairiki SX8 is een geavanceerde 8 strengen gevlochten PE lijn, wat resulteert in een zachte, dunne goed te werpen lijn. Deze lijn is gevlochten op een ingenieuze manie in combinatie met S-EBT technologie (Shimano Enhanced Body Technology). S-EBT zorgt voor rondere, strakkere en soepele lijnen om ver mee te werpen.
Verkrijgbare kleuren: Mantis Green en Steel Gray.

SPECIFICATIES
• Geavanceerde 8 strings gevlochten lijn geproduceerd i.c.m. de S-EBT technologie (Shimano Enhanced Body Technology)
• S-EBT zorgt voor rondere, strakkere en soepelere lijnen geschikt om ver mee te werpen
• Door het gebruik van nieuwe en zachtere PE materialen is de gevraagde zachte lijn ontworpen
• Beschikbaar in 2 kleuren: high-visible Mantis Green en de low-visible Steel Gray
• 150m en 300m zijn beschikbaar in 9 verschillende diameters van 0,07mm tot ø 0,33mm

Lees meer

Nieuwe website "Lemmens, Alles voor de visser"

  29/09/2017     Reacties (0)

De nieuwe website van "Lemmens, Alles voor de visser" is een feit! Het tijdperk van de digitale snelweg raasde ons al een tijdje voorbij, maar gezien de recente ontwikkelingen maakten we de sprong naar het onbekende. 

Concreet wil dit zeggen dat "Lemmens, Alles voor de visser" vanaf heden 24/24 en 7/7 'open' is met deze handige en overzichtelijke webshop.

Na uw bestelling wacht de keuze of je de artikelen wenst te laten leveren of af te halen in de winkel in Diest.

We zijn benieuwd naar de reacties! Veel surfgenot.

Lees meer

Alle bedragen zijn inclusief BTW Powered by CCV Shop